Om oss

Salong gloss - t-shirt2.jpeg

Möt teamet

Salong_gloss_Mona.jpg

Mona

Mona har över 30 års erfarenhet bagaget och kan alltid berätta vad just du passar i. Optimist med båda fötterna på jorden. Hon har även ett stort intresse för inredning och design. En trygg och pratglad idéspruta.

Salong_gloss_Merjem.jpeg

Merjem

Merjem har ärvt frisöryrket av sina föräldrar. Driven och energisk person som ofta har skrattet nära till hands. Att du som kund ska få känna dig fin och euforisk är något Merjem alltid strävar efter. Merjem är även diplomerad inom Hairtalk extensions.

Salong_gloss_Abbe

Abbe

Abbe är vår glada barberare.Han har långerfarenhet inom branchen och har hittat sin passion i barbering, fade och trimningar. Abbe har ett öga för vad som passar just dig. Om det är en sak du kan känna dig trygg i är det att Abbe kommer att ta hand om ditt skägg som om det vore hans egna. 

Niki_profil2.JPG

Niki

Niki började sin karriär på en barbershop där hon fick finslipa på sina färdigheter att klippa män. Hon har sedan dess jobbat på flera olika salonger, allt ifrån lyxsalonger där hon fick lära sig detaljer i kundservice och kvalitet till salonger som fokuserade på effektivitet. Nikki själv är enormt petig som kund så hon klipper verkligen som hon själv skulle velat bli behandlad.